• Fredericia Realskole
  • Købmagergade 72, 7000 Fredericia

Opslagstavlen

Niveaudeling
    På Fredericia Realskole niveaudeler vi eleverne i engelsk, tysk og matematik i 8. og 9. klasse.
    Det gør vi for at udfordre alle elever - uanset fagligt niveau.
    Hør Katrine og Ditte fortælle om deres oplevelse af matematik. Se skolens facebookside: https://www.facebook.com/fredericiarealskole/

Helen Marker Kragh den 21-08-2018
  • ikon
    8.abc arbejder i naturfagene i ugerne op til Naturvidenskabsfestivalen med emnet ”3d-print kunstige knogleled”.
    Knogler og knogleled – en undersøgelse i biologi
    Menneskers og dyrs knogler er vigtige. Uden et skelet ville du falde sammen som en punkteret badebold. Det er dit skelet, som gør, at du kan holde dig oprejse. Hvordan kan det være at knogler er så stærke? Hvordan virker et knogleled? Kan vi i fremtiden bygge kunstige knogleled? Hvordan designer vi nye kunstige led?
    Se udstillingen med 3d-printere og plancher i biologilokalet på Fredericia Realskole til skolens fødselsdag lørdag den 1. september, samt i uge 39.

Helen Marker Kragh den 17-08-2018
    Cykelruter - Forslagsmiley
    Kære elever og forældre

I forældrerådet har vi diskuteret farlig skolevej og vore drøftelser er mundet ud i, at Curt Clausen har udarbejdet forslag til at cykle i skole på, der vurderes at være mere trygge end de sædvanlige ruter.

Forældre: Se - prøv - ruten med dit barn - Giver det mening for jer, er forslagene til fri afbenyttelse.

Større elever: Se - prøv - ruten - virker det for dig, var det måske en mulighed.

To vedhæftede filer:
    1)Beskrivelser af ruter