• Fredericia Realskole
  • Købmagergade 72, 7000 Fredericia
    Helen Marker Kragh den 08-01-2018
    Praktik på Det Naturvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet

10 af eleverne i 9.C har fået plads som praktikanter på Aarhus Universitet som studerende på Science-uddannelserne i uge 3 2018.
    I løbet af ugen skal de prøve at være studerende på tre af de naturvidenskabenlige uddannelser.
    Eleverne kan vælge mellem: Bioinformatik, Biologi, Bioteknologi og kemi, Datalogi/ IT, Fysik og astronomi, Medicinalkemi, Molekylærbiologi, Nanoscience og Matematik.
    De vil komme til at opleve livet som universitetsstudenende og få et indblik i, hvad man forsker i på universitetet samt hvilke jobs man kan få, hvis man vælger en naturvidenskabenlig uddannelse.

God tur og venlig hilsen
    Bente Bitsch
    Helen Marker Kragh den 18-12-2017
    Fredericia Realskoles mangeårige leder Poul Sørensen, fratræder sin stilling på Fredericia Realskole.

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!