• Fredericia Realskole
    Poul Sørensen den 23-06-2017
    Kære elever og forældre
    Sommerferie
    Før end man aner det, er der atter gået et skoleår.
    Set fra skolens side, har det været et godt og udbytterigt år.
    Jeg håber, I sidder med samme fornemmelse i hjemmene - vi kan i al fald ikke gøre det om :0)
    Jo tættere vi kommer på sommerferien, desto mere trænger vi til den, og det gør sig også gældende hos eleverne.
    Så derfor: I ønskes - alle elever og forældre - en forhåbentlig dejlig sommer og tilsvarende oplevelsesrig ferie!!!laugh
    Vi ses igen den 10. august
    Poul Sørensen den 03-12-2015
    Cykelruter - Forslagsmiley
    Kære elever og forældre

I forældrerådet har vi diskuteret farlig skolevej og vore drøftelser er mundet ud i, at Curt Clausen har udarbejdet forslag til at cykle i skole på, der vurderes at være mere trygge end de sædvanlige ruter.

Forældre: Se - prøv - ruten med dit barn - Giver det mening for jer, er forslagene til fri afbenyttelse.

Større elever: Se - prøv - ruten - virker det for dig, var det måske en mulighed.

To vedhæftede filer:
    1)Beskrivelser af ruter
    2) Kort med indtegnede ruter

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!