• Fredericia Realskole
  • Købmagergade 72, 7000 Fredericia
    Pernille Aarøe Petersen den 15-06-2018

Bestyrelsen på Fredericia Realskole har efter en lang, tidskrævende men spændende proces fundet skolens nye leder

Navnet på den nye skoleleder er Pernille Aarøe Petersen, der har været ansat på Fredericia Realskole i knap 8 år. Her har hun bestredet posten som viceskoleleder og har udviklet sig helt enormt til at varetage toplederstillingen på en skole, hvor der stilles store krav til både ledelse, pædagogik og samspillet imellem de mange interessegrupper.

Det er en vanvittig svær opgave at finde en ny skoleleder til Fredericia Realskole. Bestyrelsen stiller store krav til profilen og har et udpræget ønske om, at skolen skal ligge i den høje ende rent fagligt men også fokusere på høj trivsel blandt vores elever og personale. Vi har stillet store krav til os selv i denne her proces og kommer til at stille større krav til Pernille, når hun sætter sig i stolen. Fredericia Realskole er en skole i rivende udvikling, med en sund økonomi og stor søgning – det skal vi udvikle og fastholde.

De kandidater, der har søgt stillingen, matchede ikke Pernille på særlig mange områder. Vi har en helt unik kapacitet i Pernille, der scorer meget højt i persontest og til hver en tid ville udfordre selv de skarpeste profiler markant. Det er derfor med rigtig god mavefornemmelse og skarp dokumentation, at vi tilbyder Pernille stillingen.

Konsulentfirmaet Mercuri Urval har forestået processen med at samle de mange inputs fra skolens personale, som har spillet en vigtig rolle undervejs i processen. Personalet har fra start givet udtryk for, at de ønskede at være en del af arbejdet med at finde deres nye leder, og vi var godt klar over, at det ikke var en opgave, vi selv kunne magte – vi skulle naturligvis have det dygtige personale med, der danner rammerne om Fredericia Realskole hver dag, for de kan – om nogen – fortælle os, hvilken leder de gerne vil have for at kunne performe bedst muligt.

Personalet har gjort et fantastisk stykke arbejde, som vi i bestyrelsen sætter overordentlig stor pris på, som gavner skolen i mange år frem og som vi skylder en stor tak for.

Èt af de punker vi i bestyrelsen aldrig går på kompromis med, er skolens værdier, DNA og høje trivsel og faglighed. Det ved vi, at Pernille kan advokere for – derfor er hun den helt rigtige til jobbet.

Bestyrelsen glæder sig meget til samarbejdet med Pernille, som sætter sig i stolen den 1. august, og ønsker personale, forældre og elever en rigtig god sommer.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst bestyrelsesformand Morten Seehausen.

På bestyrelsens vegne,

Morten Seehausen

Pernille Aarøe Petersen den 20-04-2018
    Cykelruter - Forslagsmiley
    Kære elever og forældre

I forældrerådet har vi diskuteret farlig skolevej og vore drøftelser er mundet ud i, at Curt Clausen har udarbejdet forslag til at cykle i skole på, der vurderes at være mere trygge end de sædvanlige ruter.

Forældre: Se - prøv - ruten med dit barn - Giver det mening for jer, er forslagene til fri afbenyttelse.

Større elever: Se - prøv - ruten - virker det for dig, var det måske en mulighed.

To vedhæftede filer:
    1)Beskrivelser af ruter
    2) Kort med indtegnede ruter

Velkommen til Fredericia Realskole

Fredericia Realskole er en fri grundskole med undervisning på et højt fagligt niveau i et trygt skolemiljø.

Vi laver skole for ca. 570 elever i 0.-10. klasse fordelt på 2 spor fra 0.-4. klasse, 3 spor fra 5.-9. klasse og en 10. klasse. Skolen har egen SFO for elever i 0.-3. klasse.

Skolens vision for eleverne er, at eleverne udviser ansvarlighed, faglighed, respekt, engagement og fællesskabsorientering. Dét arbejder vi på at danne og uddanne eleverne til gennem en målrettet og engageret indsats såvel fagligt som pædagogisk og socialt.

Uanset om du besøger hjemmesiden som forælder til et skolebarn eller kommende skolebarn, om du er potentiel ansøger til et job på skolen eller du er nysgerrig på vores skole af helt andre grunde, håber jeg, at hjemmesiden giver et godt indtryk af Fredericia Realskole og dermed anledning til yderligere kontakt.

Henvendelse til skolen kan ske til skolens administration på telefon eller mail.

Pernille Aarøe Petersen

Konstitueret skoleleder

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!

• 20-06-2018
    Opstartssamtaler ved Rie (pigerne) · 1M