• Fredericia Realskole
  • Købmagergade 72, 7000 Fredericia

Velkommen til Fredericia Realskole

Fredericia Realskole er en fri grundskole med undervisning på et højt fagligt niveau i et trygt skolemiljø.

Vi laver skole for ca. 570 elever i 0.-10. klasse fordelt på 2 spor fra 0.-4. klasse, 3 spor fra 5.-9. klasse og en 10. klasse. Skolen har egen SFO for elever i 0.-3. klasse.

Skolens vision for eleverne er, at eleverne udviser ansvarlighed, faglighed, respekt, engagement og fællesskabsorientering. Dét arbejder vi på at danne og uddanne eleverne til gennem en målrettet og engageret indsats såvel fagligt som pædagogisk og socialt.

Uanset om du besøger hjemmesiden som forælder til et skolebarn eller kommende skolebarn, om du er potentiel ansøger til et job på skolen eller du er nysgerrig på vores skole af helt andre grunde, håber jeg, at hjemmesiden giver et godt indtryk af Fredericia Realskole og dermed anledning til yderligere kontakt.

Henvendelse til skolen kan ske til skolens administration på telefon eller mail.

Pernille Aarøe Petersen

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!