• Fredericia Realskole
  • Købmagergade 72, 7000 Fredericia
    Helen Marker Kragh den 27-04-2016
    Ovenstående billeder er fra Fredericia Realskoles Musikaften 2016 på Fredericia Teater.
    Poul Sørensen den 26-05-2016
    Kære Forældre og elever
    Vi har indgået en samarbejdsaftale med Talentcamp dk.
    Det betyder, at vi i det kommende år og i årene fremover sender 18 elever på 7.-9. årgang afsted på talentcamps tre gange om året - seks fra hver årgang fordelt på fagene dansk, matematik og engelsk.

Fredericia Realskole ser sig selv som en fagfaglig institution, der ud over at tilbyde en tryg skolegang, også har en særlig forpligtelse til at udfordre vore dygtigste elever.
    Campsene er weekendarrangementer, hvor de udvalgte elever gerne skulle stå på tæer fagligt set, og hvor de får muligheder for at danne netværk med ligesindede.

Det har ikke bare været nemt at udvælge eleverne, da vi har mange rigtig dygtige af slagsen, men vi har gjort vores bedste - velvidende, at der ikke findes nogen facitliste eller højere retfærdighed.

Poul Sørensen den 27-04-2016
    Fredericia Realskoles kommunikationspolitik

Se vedhæftede fil
    Poul Sørensen den 03-12-2015
    Cykelruter - Forslagsmiley
    Kære elever og forældre

I forældrerådet har vi diskuteret farlig skolevej og vore drøftelser er mundet ud i, at Curt Clausen har udarbejdet forslag til at cykle i skole på, der vurderes at være mere trygge end de sædvanlige ruter.

Forældre: Se - prøv - ruten med dit barn - Giver det mening for jer, er forslagene til fri afbenyttelse.

Større elever: Se - prøv - ruten - virker det for dig, var det måske en mulighed.

To vedhæftede filer:
    1)Beskrivelser af ruter
    2) Kort med indtegnede ruter

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!