• Fredericia Realskole
    Pernille Aarøe Petersen den 20-04-2018
    Cykelruter - Forslagsmiley
    Kære elever og forældre

I forældrerådet har vi diskuteret farlig skolevej og vore drøftelser er mundet ud i, at Curt Clausen har udarbejdet forslag til at cykle i skole på, der vurderes at være mere trygge end de sædvanlige ruter.

Forældre: Se - prøv - ruten med dit barn - Giver det mening for jer, er forslagene til fri afbenyttelse.

Større elever: Se - prøv - ruten - virker det for dig, var det måske en mulighed.

To vedhæftede filer:
    1)Beskrivelser af ruter
    2) Kort med indtegnede ruter

Velkommen til Fredericia Realskole

Fredericia Realskole er en fri grundskole med undervisning på et højt fagligt niveau i et trygt skolemiljø.

Vi laver skole for ca. 570 elever i 0.-10. klasse fordelt på 2 spor fra 0.-4. klasse, 3 spor fra 5.-9. klasse og en 10. klasse. Skolen har egen SFO for elever i 0.-3. klasse.

Skolens vision for eleverne er, at eleverne udviser ansvarlighed, faglighed, respekt, engagement og fællesskabsorientering. Dét arbejder vi på at danne og uddanne eleverne til gennem en målrettet og engageret indsats såvel fagligt som pædagogisk og socialt.

Uanset om du besøger hjemmesiden som forælder til et skolebarn eller kommende skolebarn, om du er potentiel ansøger til et job på skolen eller du er nysgerrig på vores skole af helt andre grunde, håber jeg, at hjemmesiden giver et godt indtryk af Fredericia Realskole og dermed anledning til yderligere kontakt.

Henvendelse til skolen kan ske til skolens administration på telefon eller mail.

Pernille Aarøe Petersen

Konstitueret skoleleder

Skolens motto:

GØR DIN PLIGT OG LIDT TIL!